Turi ‘On the Run II’ duket se është një fillim fantastic për Beyonce dhe Jay Z. Cifti performoi këngë klasike si ‘Drunk in Love’ dhe ‘Crazy in Love’ duke treguar disa nga koreografitë që kanë kërcyer ndër vite. Një nga momentet më të ve55anta të natës ishin kur 55ifti paraqiti në skenë binjakët me një tabelë që shkruante: ‘Love never changes’.

OMG #beyonce

A post shared by @beyonce fanpage (@beyyslife) on

Imagina ver Beyoncé indo em sua direção dessa forma?? Que sonhooooo! #OTRII

A post shared by Beyoncé Now (@beyoncenow) on

Crazy in Love #OTRII

A post shared by On The Run Tour (@ontheruntourinfo) on

PERFECT! ❤❤❤ #OTRII

A post shared by On The Run Tour (@ontheruntourinfo) on

GUCCI GANG #OTRII

A post shared by Beyoncé Now (@beyoncenow) on