Sapo janë shpallur fotografitë fituese të “Underwater Photographer of the Year” për vitin 2018. Një panel jurie me expert zgjodhën 11 fitues për 11 kategori të ndryshme, nga 5000 kandidatë. Çmimin kryesor e fitoj gjermani Tobias Friedrich me “Cycle War”, një fotografi ku duken disa motorë të luftës së dytë botërore, pajisje si dhe armë të ndryshme.

galerinë e mëposhtme mund të shikoni fotografitë fituese të 11 kategorive të tjera.