Google, website që ofron të gjithë informacionin e botës, disa herë ofron më shumë seç duhet. Ja disa nga kërkimet që nuk nuk duhen berë kurrë, për të pasur një jetë pa trauma.

BLUE WAFFLE: nëqoftese prisni një Waffle ngjyrë blu, të veçante dhe shumë të shijshëm mos kërkoni këtë. Nuk bëhet fjalë për ushqim, por për një sëmundje të organeve gjenitale me të gjithë mykun, qelbin, gjakun që mund të imagjinoni!

2 GIRLS 1 CUP: Kjo video është klasike, tek gjërat që nuk duhen kërkuar kurrë në Google! Por për ju që nuk e dini! Ju sygjerojme të mos ta kërkoni nëse dashuroni akulloren me çokollatë!

PAIN OLYMPICS: një event qe sponsorizohet nga “EMT” (Enzima e Modifikimit të Trupit). Në këtë konkurs, njerëzit dëmtojnë, presin, lidhin pjeset e trupit të tyre! Po po, edhe organet gjenitale!

LEMON PARTY: jo nuk ka limonate dhe as njerëz që festojnë! Le të themi që pas këtij kërkimi nuk do ti shihni njësoj pleqtë që luajn tavëll tek lagjia!

SKIN CONDITION: një nga kërkimet më të shpeshta që bëhet në Google të kësaj kategorie! Nëse sheh imazhet, mund ti thoni mirupafshim drekës tuaj.

TUBGIRL: 2 vjaza në një vaskë të cilat po relaksohen dhe po shijojnë ujin e ngrohte? JO, nuk është kjo në fakt është një vajzë e shtrirë në vaskë dhe një tjetër e cila po i bën një dush me çokollate. Dhe jo, përseri nuk është çokollatë!