Sigurisht kjo nuk mund të quhet një dashuri me shikim të parë! Të dy të rritur në Alabama, Maudie dhe tashmë bashkëshorti i saj kanë 58 vite martuar. Një histori ndryshe nga ato të zakonshmet që dëgjojmë.

‘Maudie ishte një vajzë përtej të zakonshmeve në shkollën tonë, ajo ishte e bukur, e zgjuar dhe e talentuar.’ – thotë Josh. Për herë të parë e pyeti nëse mund ta ndihmonte me detyra dhe ajo pa hezituar i ktheu përgjigje negative. I vetmi kontakt që ata patën përgjatë këtij viti  ku Josh ndihej i refuzuar.

Pasi Maudie filloi punë në një dyqan afër, ai sërish tentoi ta ftonte në takime të ndryshme por dukej se ajo gjithmonë kishte diçka për të bërë, faktikisht siç ata zbuluan më vonë Maudie gjithmonë shpresonte që ai ta pyeste sërish ashtu si bëri.

Këmbëngulje e kotë apo me vlerë? Pas 58 vitesh martesë mund të themi se është një këmbëngulje me vlerë apo jo?