Në një periudhë 3 mujore Pranverore, të gjithë janë në kërkim të aventurave, mbledhjeve të veçanta dhe organizimeve me shoqërine.
Përgjatë të tre këtyre muajve, unë kam pasur fatin e të pasurit shume ditelindje te rrethit tim te ngushtë shoqëror.
Nëse ka dal dielli, mos e humb ditën brenda i mbyllur por organizo dhe shijo.

Udhetim i shkurter qoftë një ditor ne plazhin e Durresit,apo në një plazh te preferencë është numër 1. Si për realx,ashtu edhe për argëtim.
Sigurohuni të keni muzikë dhe paisje me vete; peshqirë; ushqim; pije, aparatë apo celulare; lojra me letra apo elektronike , dhe mbi të gjitha, dëshirën për t’u argëtuar.
Absolutisht, kompania e duhur e njerëzve e zbukurojnë eksperiencën.

Gjithashtu, një ide masivisht e bukur dhe shkeputëse nga realiteti i zhurmshëm është një piknik modest në rrethet afër qarkut të Tiranes apo plazheve te Durrësit.

Një organizim per të exploruar bukuri natyrore si kanionet qe ndodhen në vendin tonë, janë të domosdoshme.

Organizimet shoqërore të ditëlindjeve në grup, mund të zhvillohen edhe ne tarracën e një pallati. Apo krijimi vetë i një ambienti,ku padyshim duhet menduar cdo matetial dhe cdo levizje.

Të gjitha këto,e ndoshta shumë të tjera,nisin vetëm nga inisiativa për ide dhe vullnet.
Një lasp dhe një leter mjaftojnë per të ngritur një “party” në natyrë, dhe më fund, kupton vlerën dhe bukurinë e atij momenti.

“Aktivitete dhe ditëlindje”
Në një periudhë 3 mujore Pranverore, të gjithë janë në kërkim të aventurave, mbledhjeve të veçanta dhe organizimeve me shoqërine.
Përgjatë të tre këtyre muajve, unë kam pasur fatin e të pasurit shume ditelindje te rrethit tim te ngushtë shoqëror.
Nëse ka dal dielli, mos e humb ditën brenda i mbyllur por organizo dhe shijo.

Udhëtim i shkurter qoftë një ditor ne plazhin e Durresit,apo në një plazh te preferencë është numër 1. Si për realx,ashtu edhe për argëtim.
Sigurohuni të keni muzikë dhe paisje me vete; peshqirë; ushqim; pije, aparatë apo celulare; lojra me letra apo elektronike , dhe mbi të gjitha, dëshirën për t’u argëtuar.
Absolutisht, kompania e duhur e njerëzve e zbukurojnë eksperiencën.

Gjithashtu, një ide masivisht e bukur dhe shkeputëse nga realiteti i zhurmshëm është një piknik modest në rrethet afër qarkut të Tiranes apo plazheve te Durrësit.

Një organizim per të exploruar bukuri natyrore si kanionet qe ndodhen në vendin tonë, janë të domosdoshme.

Organizimet shoqërore të ditëlindjeve në grup, mund të zhvillohen edhe ne tarracën e një pallati. Apo krijimi vetë i një ambienti,ku padyshim duhet menduar cdo material dhe çdo levizje.

Të gjitha këto,e ndoshta shumë të tjera,nisin vetëm nga iniciativa për ide dhe vullnet.
Një laps dhe një leter mjaftojnë per të ngritur një “party” në natyrë, dhe më fund, kupton vlerën dhe bukurinë e atij momenti.

Tielma.
x