Kemi shumë kohë që dëgjojmë thashetheme për një album të ri nga Knaye West, qe me shumë mundësi do të quhet Turbo Grafx 16. Por përveç këtyre thashethemeve nuk ka pasur asnjë shenjë nga Kanye rreth një albumi të ri. Pjesëtarët e DONDA, kohët e fundit kan pëlqyet shumë postime tek faqja @calabasasseason në instagram si dhe kanë kthyer shumë mesazhe fansave të cilët pyesin se kur do të kthehet Kanye. Ato kanë thënë që këngë të reja do të vijnë së shpejti, por pas disa minutash i kanë fshirë.
Çfarë mendoni? A do të rikthehet Kanye West ne fushën e muzikës apo do të vazhdojë të punoj me pinjën e tij të veshjeve?