Pas upadte që apple i bëri ios 11, priten shumë emoji të reja, ndër to një mango, një mashkull dhe një femër me flokë të kuqe, një person pa flokë si dhe shumë modele të reja flokësh.
Për më shumë klikoni tek video e mëposhtme.