Pasi lançoj tre modele të limituara në fund të 2017, Audemars Piguet ka lançuar një version platin të modelit Royal Oak. Diametri i orës është 41 mm( vetëm 3mm me i vogël se modeli Offshore), gjithashtu ndërmjet numrave 4 dhe 5 është një dritare e vogël që tregon datën.
Ka një kalibër prej 2385 levizjesh, si dhe është rezistent ndaj ujit deri në thellësi 50 metra.
Por pika me e rëndësishme e kësaj ore është pikërisht kasa si dhe rripi prej platini.
Me rritjen e peshës gjithashtu rritet edhe çimi i kësaj ore, plotë 116500$.