Para tre vitesh ishte një histori e shkurtër që fliste për Migos dhe ekipin menaxhues te tyre. Fundi i historisë ishte fokusuar tek jetëgjatësia e grupit. Migos dhe menaxherët e tyre kishin si fokus qendrimin si grup për tu bërë më të famshëm. Coach K, drejtori i Quality Control Records, tha se historia e grupeve ka gjithmonë të njëjtin fudn, ato ndahen.


Sot, tre vite më pas, parashikimet janë qê secili do vazhdojë rrugen e tij. Takeoff, Offset dhe Quavo kan bërë bashkpunime me artistë të tjerë si: Cousin Stizz e deri Calvin Harris. Projekti më i gjatë ishte ai ndërmjet Travis Scott dhe Quavo i quajtur Huncho Jack. Ky ishte shembulli me konkret ku doli në pah se Migos japin gjithmonë më të mirën kur janë bashkë sesa kur bashkpunojnë me artistë të tjerë.