Duhet t’i keni këto piktura në feed-in tuaj të Instagramit dhe jo vetëm. Ke qenë ndonjëherë duke parë një foto dhe ke menduar se nuk bën sens? Epo këtë herë përgatite sërish mendjen për një kryevepër që nuk bën sens por është ajo që ju duhet në feed-in tuaj të instagramit.  Mika Labrague ka krijuar accountin Call Me By Monet dhe vendos skena nga filma të njohur në piktura të Monet. Ai lidh shprehjet e famshme të filmave si për shembull Call Me By Your Name dhe i vendos brenda pikturave më të famshme të Monet.

Inspirimi i Mika sigurisht ngelet autori i librit Andre Aciman, i cili ka shkruajtur për skenat italiane dhe për inspirimin e marrë nga Monet