it's john's!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Kjo ditë shënon lindjen e fëmijës së dytë të Chrissy Teigen me John Legend. Ajo lajmëron se i ka dhënë jetë një djali. Modelja 32 vjeçare e shpërndau lajmin nëpërmjet Tëitter duke thënë ‘Somebody’s herrrrre!’ – dhe duke vendosur emoji shoqëruese.
Kjo do të thotë se dhe vajza e madhe e çiftit Luna është bërë motër e madhe.

waiting for my turn on the carpet at #metgala!!!! always an honor!!!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on