Drake xhiroj videoklipin e këngës “God’s Plan”. Video klipi u xhirua në Miami Senior High School në Florida. Turma studentësh rrethuan Drake ndërkoh që po xhirohej klipi. ABC news konfirmoj se Drake bëri një donacion prej 25000$ tek gjimnazi në fjal, si dhe i premtoj studentëve se do kenë një uniformë të veçantë të dizenjuar nga Drake.