Një përdorues i reddit ka hasr disa supermakina të lëna në një parking publik. Ky ishte pikërisht një fotograf i agjensisë Ragaire Photography, bëri disa foto të makinave, dhe i postoj një llogarinë e tij.
Aty shfaqen modele si: Jaguar Project 7, model i ciki ka pasur vetëm 250 kopje të prodhuara, Porsche 911 GT3 RS, Lamborgini Aventador SV, Ferrari 458 Speciale Testarossa 328 GTS, Ford GT V8, Chevrolet C2 Corvette, dy Mustang si dhe një Nissan Murano Crosscabriolet.
Edhe pse disa nga këto makina të rralla ishin të dëmtuata ky koleksion kushton as më shumë e as më pak, 5 milion $. Nuk dihet akoma pse ato janë vendosur në një parking publik.