Në fillim të këtij viti, Drake i bëri fansave të tij nje dhuratë të vogël duke lançuar një klip të shkurtër të këngës “God’s Plan”. Tashmë superstari Kanadez është gati për të lançuar versionin e plotë të klipit dhe këngës, në të gjithë platformat. Përveç “God’s Plan” do të lançohet dhe kënga “Diplomatic Immunity”.
Në bazë të disa postimeve në instagram, rapper-i ka treguar që po punon fortë në studio. Drake gjithashtu zgjati kontratën e tij me Toronto Raptors, ekipin e NBA.