Asgjë nuk tregon më së miri se pëlhura me vija ndryshimin e stinëve. Këtë pranverë/verë 2018, janë shfaqur në çdo javë mode duke shtuar stilin dhe duke i bërë veshjet të dukeshin shumë të sofistikuara. Duke marrë parasysh këshillat nga Vogue zgjodhëm 8 mënyra si mund të kombinoni veshjet me vija për këtë sezon.