Vera e 2018 erdhi me premierën fantastike të Ocean’s  – një film që kishte një nga trupat e aktoreve femra më fantastike. Yje si Cate Blanchett, Sandra Bullock, Rihanna, Helena Carter e Anne Hathaëay ishin pjesë e kësaj premiere. Të gjitha aktoret kryesore arritën të kthejnë kokën dhe vëmendjen e kujtdo në premierë. Ne kemi përzgjedhur disa nga më të mirat!