Fotoja e parë e fëmijës të tretë Kim Kardashian dhe Kanye West, Chicago West u postua nga Kim dje. Një pamje e parë e bebit u paraqit në dokumentarin e Kylie para disa ditësh. Në video Kim dhe Kylie janë duke diskutuar ende emrin e fëmijës të sapo lindur.

Tani vetëm një muaj pas lindjes së saj, Kim postoi selfie me Chicagon duke bërë bujë në publik.

Sigurisht …në të ishte përdorur një filter instagrami.