1. Sinead Burke

Lindur me akondroplasia dhe e ndërgjegjshme për kufijtë e botës të dizanjit ajo po i ndryshon ato. Në 2018, autorja u ul në rresht të parë të London Fashion Ëeek dhe u fotografua veshur me Burberry e Dior.

  1. Letitia Wright

Lindur në Guyana dhe rritur në Totenham, 24 vjeçarja ka punuar në botën e televizionit që prej 2011 me role si Top Boy, Black Mirror e Doctor Who. Këtë vit ajo triumfoi në filmin Black Panther.

  1. Orla Doherty

Orla arriti të realizonte një reklamë mbi dëmin që i bën plastika oqeanit. Ajo morri vëmendjen e të gjithëve pasi e vendosi reklamën në mes të finales Blue Planet II.

  1. Priyanka Joshi

Pryanka është emëruar nga Forbes si një nga fytyrat e reja më të rëndësishme të shkencës. Një kërkim në Cambgridge tregoi se 29 vjeçarja po arrin të përparojë në kurën për Alzheimer duke krijuar një librari të tërë për sëmundjet e trurit.