H&M ka siguruar një bashkëpunim të ri me Moschino. Duke e shpërndarë lajmin përgjatë Coachella, Jeremy Scott ka thënë se do të punojë më brand-in për një koleksion të ri. Imazhi i këtij bashkëpunimi pritet të jetë Gigi Hadid. H&M konfirmoi lajmin në Instagram duke thënë se koleksioni do të publikohet në Nëntor 2018.

Reklama thoshte se ju thamë që të qëndroni gati dhe tashmë jemi më afër se kurrë. Vendosni datën në kalendar.