Ema Andrea, një intervistë tepër të veçantë për rubrikën ‘Humans’ të Daily Taste. Cila është një gënjeshtër tepër argëtuese që ajo ka thënë, si ndihet pas shfaqjeve që jep dhe shumë përgjigje në një bisedë me shije spicy, ashtu siç ajo e karakterizon veten. Përtej intervistës, edhe një i nominuar për rubrikën e rradhës, cili është? Zbulojeni në videon e plotë!