uket se Netflix sapo ka lançuar një poster për rikthimin e ‘Sabrina the Teenage Witch’. Posteri i kuq me të zezë vë në dukje Sabrinën dhe macen e saj Salem që duket si një shenjë e qartë – origjinale e rikthimit të komedisë të viteve 90’, Sabrina Shtriga.

 

Shkruajtur nga Roberto Aguirre-Sacasa, i cili njihet si krijuesi i Riverdale dhe me rolin kryesor Kiernan Shipa, kjo pritet të jetë një nga datat më të rëndësishme të lançimeve të Netflix.

Ndërkohë që ende nuk është publikuar data e lançimit, dihet se do të jetë 2019.

Ne jemi gati për pak magji të rikthyer të Sabrinës.