Dihet tashmë se Kendall është një fanse e të lënit të trupit të saj të lirë dhe këtë po vazhdon ta demonstrojë edhe në Festivalin Cannes 2018. Mbrëmjen e kaluar në mbrëmjen Secret Chopard të festivalit ajo zgjodhi të vishte një fustan të tejdukshëm pa sytjena poshtë. Swish ajo përdori një event për të treguar bindjet e saj këtë rradhë nën dizanjin e Schiaparelli Haute Cuture.

Pamja elegante e Jenner morri shumë vëmendje përgjatë ecjes në tapetin e kuq.