Në çdo fashion week, ajo çka veshin te ftuarit apo dhe thjesht personat qe i pëlqen te ndjekun fashion shows, është po aq me rëndësi sa veshjet që prezantohen.
Fashion Week më i fundit i zhvilluar në Londër, na prezantoj me koleksionet më të reja nga firma dhe designer-a si: A-COLD-WALL, Craig Green apo edhe Astrid Anderson.
“Steet Wear” brand-et më të para në këtë fashion week ishin: Off-White me rripin karakteristik si dhe bashkpunimi midis tyre dhe Nike, gjithashtu brand-e të tjera si: Balenziaga, J.W.Anderson apo A-COLD-WALL.
Figurat publike nuk mungonin, me emra si: Slick Rick, Michèle Lamy apo edhe futbollisti i Arsenal-it Hector Bellerin.
Në garelinë e mësipërme mund të shihni më në detaj çka u vesh në “London Fashion Week 2018”