1. Cili i prodhon? Brand-i Londinez Neous, dizenjuar nga Alan Buanne dhe Vanissa Antonious
  2. Përse duhet t’i kem? Janë minimaliste dhe funksionale frymëzuar me plot detaje nga principet e arkitekturës moderne. Mendo: ‘less is more’
  3. Ku mund t’i gjej? Online mund t’i gjeni në: Net-a-Porter, Farfetch, Browns etj.