Nga sheshi ‘Tiananmen’ i Kinës e deri tek festivalet muzikore të Los Angeles e diskotekat e Rusisë kjo është ekspozita që ju lejon të përvetësoni një copëz të historisë për 100 dollarë!
Historikisht, viti 1968 është një vit i karakterizuar nga protesta e marrje lirie. Bota luftoi për lirinë politike e sociale. Protestat e studentëve dhe deklaratat për pavarësi janë thjesht disa nga shembujt. Më pas Martin Luther King Jr. i cili ishte shumë influencues përpara se të vritej në 4 Prill.
Magnum, ka bërë një kërkim për ekspozitën e quajtur ‘Freedom’. Ekspozita paraqet disa nga momentet ku bura e gra kanë festuar lirinë e tyre.