Studio arkitekturore “Maria Castello Martinez” ishin krijuesit e kësaj shtëpie perfekte në zonën Platja de Migjorn në Spanjë. Kjo shtëpi me bazë në ishullin e Formenterës, ka shumë element modern, por ndërkohë është “environment friendly”. Zona e Formenterës karakteriozohet nga ndërtesa të ulëta kshuqë firma zgjodhi që ndërtesa të mos jetë shumë e lartë. Eksterieri ka ngjyrë të bardhë dhe ndërthurje të parketit laminat. Interiori gjithashtu është ndërtuar me shimë pjesë druri.
Për më tepër ju ftojmë të ndiqni galerinë e mësipërme.