Dalja në premierë që ka qenë ajo e Dwayne Johnson dhe Kevin Hart. .

The Rock dhe Kevin Hart dihet botërisht që mund të jenë masat e kundërta të një kostumi, por kjo nuk i bëri që të mos vishnin të njëjtin desginer. Gjatë promovimit të filmit të ri Jumanji, Dwayne Johnson 6’ç” i gjatë dhe Kevin Hart 5’4” veshën të dy kostume në mënyrën më të mirë të mundshme.

The Rock zgjodhi kostum nga Isaia dhe këpucë To Boot ndërsa Kevin Hart zgjodhi Dries Van Noten dhe atlete të Common Project. Të dy triumfuan në tapetin e kuq pa i dhënë rëndësi konstrastit që bënte gjatësia dhe masa e tyre. Kjo do të thotë se të përdorësh masën tënde si një justifikim se përse kostumi nuk të rri mirë, nuk është më arsye.

Sapo të gjeni design e duhur, çdo gjë do të bjerë në vendin e vet.