Nga koleksionuesit “punk” te skateboardeve e deri tek te rinjtë që ndjekin ritualet tradicionale.
Globalizimi si dhe interneti kanë shembur muret që ndanin kulturat nga njëra-tjetra. Gjenerata e re e lindur nga kultura e internetin shtrihet në shumë pjesë të globit, duke përvetësur por dhe influencuar nënkultura si dhe skena të përkohëshme të kulturës Pop.
Një rajon i cili nuk merr shumë vëmëndje përsa i përket kulturës rinore, është izraeli. Një filmmaker me bazë në Londër, por i rritur në Izrael thotë: Izraeli është një vend shumë kompleks, me këndvështrime dhe këndvështrime të pafundme. Mund të shohësh të rinj të cilët bashkohen për të treguar vlerësimin për gjërat prej të cilave influencohen. Ato gjithashtu kanë filluar të interprerojnë gjërat në menyrën e tyre.