Mel B duket se e tejkaloi limitin e gjërave që mund të thoshte kur tregoi se Spice Girls do të performonin në dasmën mbetërore! Mesa duket ky lajm është përgënjeshtruar dhe Spice Girls nuk do të performojnë përgjatë kësaj dasme. Herën e fundit që grupi ka performuar së bashku ishte përgjatë Lojëra Olimpike të Londrës, duke vendosur dashurinë mbi shtetin e tyre përmbi gjithçka por jo përgjatë kësaj dasme!