Kishim goxha për të lexuar në vitin qe lamë pas, por 2018 filloj me disa libra ekselent.

“State of Freedom” nga Neel Mukherjee
2 Janar
Nga autori i “A Life Apart” dhe “ The Lives of Others”, një novel në Indinë bashkëkohore, nga këndvështrimi 5 karaktereve.

“Neon in Daylight” nga Hermione Hoby
9 Janar.
Histria flet për Kate, një shkrimtare të re britanike, e cila shkon ne New York, dhe pushimet që supozohej të ishin të mërzitshme kthehem në të paharrueshme.

“The Largesse of the Sea Maiden” histori nga Denis Johnson
16 Janar
Historia e re ne koleksionin e Denis Johnsor, 25 vjet pas publikimit të “Jesus’ Son”, u përfundua në muajin Maj,shumë pak para vdekjes së tij.

“When they call you a terrorist: A Black Lives Matter Memoir” nga Patrisse Khan-Cullors dhe Assa Bandele.
16 Janar
Historia e njërës prej themeluesve të Black Lives Matter, Patrisse Cullors. When They Vall You a Terrosrist, kronikat që lindën nga levizje të cikat janë keqkuptuar dhe keqinterpremtuar. Michelle Alexander nga The New Jim Crow thotë që ky libër nuk duhet nënë pa lexuar.

“My Ice Sandwich” by Mieko Kawakami.
23 Janar
Një novelë Japoneze nga Kawakami, e përkthyer së fundmi. Flet për një djalë të fiksuar pas një femre që shet sanduiça në një supermarket.