Pas disa zërave në shtator se çifti Jenner-Scott po pret fëmijën e parë, tashmë Kylie e ka bërë zyrtare, madje duke konfirmuar lindjen e fëmijës. Një vajzë e shëndetshme që peshon 3,8 kilogramë. “Vajza ime e bukur dhe e shëndetshme mbërriti pranë nesh me 1 shkurt, po e shpëndaj këtë bekim me padurim”- ishin fjalën e Kylie në Instagram.
Përveç këtij postimi si dhe një postimi thetër në Twitter, çifti Jenner-Scott postuan një video intime ku tregohet rrugëtimi i 9 muajve të fundit.