Në 1983, fotografi Richard Corman fotografoi Madonën përpara se ajo të bëhej ylli që ne njohim sot.  Këto foto u bënë vetëm 1 muaj përpara famës së albumit të saj dhe ylli ishte vetëm 24 vjeç duke pritur që ëndrra e saj të realizohej. Energjia që ajo zotëron pasyrohet më së miri në këto foto.