Edicioni i dytë i rubrikës më të preferuar të muajit!
Muza këtë rradhë është përzgjedhur: Kendi Hasko, së bashku me Enkin dhe Lunën skena e krijuar në ambjentet e Hobo, Tiranë ishte një throëback drejt muzikës disco dhe toneve monokrome.
Një mëngjes i qetë në skenën ku tre fotografët e përzgjedhur: Aldo, Rei dhe Grace kapnin momentin secili në mënyrën personale të të punuarit. Rezultatet? Si gjithmonë mbresëlënse.
Edhe përse skena e përzgjedhur dhe Muza qëndronte e njëjtë, detajet që viheshin re nga tre fotografët ishin krejtësisht të ndryshme. Nga ndryshimi i backgroundit e deri tek mimikat e fytyrave dhe detajet e sjelljes së ‘Muzes’ tonë.
Ndiqni setin e ‘Muza’ nga Aldo.