Muzat

muzë – një person që është burim inspirimi për kreativitetin

Daily Taste sjell si një nga prodhimet autentike konceptin ‘Muzë’. Një set fotografik që kapërcen normalen duke vendosur bashkë tre fotografë në të njëjtën situatë. Arti i fotografimit është një art që çdo njeri e koncepton ndryshe, asgjë nuk shihet në të njëjtin këndvështrim.  Fotografët e ftuar për të qenë pjesë e këtij realizimi të muajit Dhjetor të tre punuan për të njëjtat skena të krijuara nga muza dhe dhanë rezultate tërësisht të ndryshme.

Muza jonë e Dhjetorit: Koral Haso bashkoi tre fotografë në një set që përcjell idenë e viteve 90′ vintage.

Kuriozë të shihni rezultatet?

Ina Shkëmbi:

Aldo Hako:

Rei Çollaku: