Women.NYC është website që kërkon të arrijë të ndihmojë vajzat në karrierën e tyre. Lançuar të Mërkurën nga Alicia Glen,  ky website është një ndalesë one-stop për gratë që kërkojnë informacion, burime dhe  mjete mbi çdo gjë si për të gjetur një punë ashtu edhe për të zhvilluar një biznes, për të gjetur mbështetje legale, për të aksesuar shërbime mjekësorë dhe për të menaxhuar të ardhurat e tyre.

‘Vajzat kanë pritur shumë për tu paguar në mënyrë të njëjtë me burrat, për fuqi dhe respekt. Në NYC ne nuk po presim më shumë’  – shkruhet në faqen zyrtare të lançuar.