Albumi ‘Queen’, albumi më i fundit të saj do të jetë në treg këtë Korrik 15.  Vetëm me një fjali të thjeshtë tek një raportues përgjatë ecjes në tapetin e kuq Nicki vendosi të tregonte se albumi i saj do të dalë në treg në 15 Korrik dhe do të quhet Queen.

#OscarDeLaRenta #MetGala ??

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Minaj kishte veshur një fustan të kuq të Oscar de la Renta që prezantonte shtëpinë ku ajo është rritur NYC. Ajo tha se donte të ‘ mëkatonte’ përgjatë Met Gala.