Piktura e Piccassos kalon pikturën e Basquiat duke u shitur me 115 milion dollar. Instalacioni ishte pjesë e koleksionit privat të David Rockeller. Përgjatë shitjes të këtij ankandi fitimet ishin 646 milion dollar në 44 pjesë arti të shitura.

Kryesorja ishte ‘Young Girl ëith a Flower Basket’ nga Picasso një pikturë e 1905. Piktura u shit për 115 milion dollarë duke kaluar pikturën e Jean-Michel Basquiat e cila u shit për 110.5 milionë dollarë. Më pas vinin pikturat e Monet dhe Matisse.