Artistja me bazë në Hing-Kong, Natalie Wong , krijoj 12 portrete mahbitëse prej neoni. Personazhet që ajo zgjodhi ishin 12 reperë ikonë. Mënyra të cilën ai ka zgjedhur të krijoj portretet është duke përdorur një linjë të vetme të vazhdueshme. Pasi vizatonte linjën, mbivendoste një linjë fosforeshente, në një sipërfaqe trasnparente. Artistët të cilët ai zgjodhi janë: The Notorious, Tupac Shakur, Nas, JAY-Z, Lauryn Hill, Missy Elliott, Snoop Dogg, Eminem, Pharrell, Kanye West, Drake, Nicky Minaj.
Natalie është inspiruar kryesisht nga artsitë si: Schiele dhe Picasso. Ajo tha se ndërthurja e menyrës tradicionale me subjektin e reperëve, bën që linja e vazhdueshme të jetë vet ajo një teknikë Rap-i.