humë veta mendojnë se disa pushime të bëra me biçikletë mund të përfshijnë shumë kodra dhe sfida të papërballueshme. Ne ju sigurojmë se me këtë listë mund tju ndryshojmë mendimin për këto lloj pushimesh.

 

Në disa shtete që mund të vizitoni në Europë  – ndodhen disa nga rrugët më të lehta që mund të bëni.

  1. Hollandë

kalosh pushime me biçikletë në Hollandë është një opsion shumë i mirë. Ka disa pika në Hollandë që janë 300m mbi nivelin e detit; por nuk janë aspak të lodhshme. Peisazhi që mund të shino në veri të Hollandës është një variacion i mrekullueshëm që ja vlen të eksperimentoni.

  1. Danubi

Nuk ka zgjedhje më të mirë se të kalosh pranë Danubit dhe Vienës me biçikletë. Të çiklosh pranë këtij lumi të jep mundësinë të ndihesh si legjendat Romake dhe mbretërit e perandorit më të fuqishëm që kanë kaluar këtu. Do të dashuroni bukurinë natyrale të Danubit dhe peisazhin e lehtë për tu vizituar.

  1. Liqeni Constance (Gjermani)

Nëse ju pëlqen ideja e një liqeni, këtu mund të kaloni pushimet ideale që po kërkoni. Liqeni spektakolar Constance kalon në kufi të Gjermanisë, Zvicrës dhe Austrisë. Përreth këtij liqeni, ju mund të zbuloni resortet e mrekullueshme dhe skenat e bukur në rreth 260 km.