1. Ngroheni sobën deri në 180 gradë dhe vendosni në rresht 10 kapakë muffins.

Prini çokollatën me copa të vogla në një grirës ushqimi. Në një tas miksimi të madh hidh: miell, sheqer, kakao, vaj, 100ml krem të rrahur, vazë, vanilje dhe 100 ml ujë. Përzieni gjithçka bashkë dhe përzierës elektrikë derisa të zbutet, dhe hidhni 100gr copëzacokollate.

Ndajeni këtë përzierie në 10 kapakët muffins që vendosët në linjë, dhe vendosini në sobëpër 20 minuta derisa cup cake-t të fryhen dhe të marin formën e duhur.

  1. Për të shtuar shijen me një smoothie,vendosni veç copëzat e mbetura të çokollatës, kremin e rrahur dhe 3 lugë sheqer. Ngrohini derisa çokollata të ketë shkrirë dhe keni një smoothi që mund ta vendosni në frigorifer për të mar një shije pas cup cake-ut shumë të mirë.