Do të nisni udhëtimin tuaj të ardhshëm? Ndoshta me këtë listë do të mendoheni dy herë për të udhëtuar me avion.

  • Më shumë se me nerva

Një pasagjer duke flutuar nga Algjeri në Paris vendosi të thyente rregullin e të pirit duhan në bord dhe të gjithë i thanë të ndalonte. Ai gjithashtu nuk mund të pinte alkok dhe kjo gjë e e nevrikosi shumë aq sa zbërtheu pantallonat e tij dhe urinoi në bord. Një burrë e gjuajti dhe kështu të gjithë u ççuan kundër pasagjerit duke bërë që avioni të bëntë një ulje të shpejtë në Lyon.

  • Porno dhe në lartësi

Një 20 vjeçar në 2018 po fluturonte për në Malajzi dhe po shihte një film. Problemi ishte se filmi që ai po shihte ishte një film me përmbajtje erotike duke e bërë 20 vjeççarin edhe të zhvishej. Ai u ndalua nga policia pasi edhe u përpoq të ngacmonte një stjuardesë në bord.

  • Një pallua në bord

Për vite njerëzit kanë sjellë kafshë të ççuditshme në aeroplanë pasi nuk është gjë e ndaluar nëse quhet si një kafshë që ju ndihmojnë emocionalisht. Ka pasur shumë kafshë ekzotike po ky zog i quajtur pallua ka qenë një nga më të paharrueshmit. Një zonjë dëshironte që zogu gjigand të ulej pranë saj dhe ajo nuk u lejua më në bord.

Një familje vendosi që të mbantë qenin e saj në pjesën e sipërme të kabinës në avion dhe stafi harroi tju thoshte se gjatë fluturimit aty nuk do të kishte ajër. Në përfundim të udhëtimi, qeni gjet i ngordhur dhe të gjithë ishin të shokuar.

  • ‘Thirrja e natyrës’

Të gjithë na kapin momente që ‘nuk e mbajmë dot’. Kjo ndodhi në British Airways në 2010 ku një nga pasagjerët shkoi në tualet dhe era ishte aq e keqe sa shkoi në kabinën e kapitenit. Ky ishte vetëm fillimi i një udhëtimi që do të zgjaste 7 orë dhe i gjithë fluturimi ndaloi duke u planifikuar një tjetër ditën që do të vinte. Epo, ske ççi bën kur thërret natyra.

Të gjithë në këmbë

Na kujtohet thriller ‘Snakes on Plane’ i 2006. Ky skenar u bë i vërtet kur pasagjerët e një udhëtimi për në Meksikë panë një gjarpër jeshil varur anash sediljeve të tyre.  Fatmirësisht të gjithë mbajtën distancën e duhur nga gjarpëri derisa arritën dhe asnjë nuk u kafshua. Ama është ende mister se si arriti ai gjarpër aty fillimisht.