Selena është përfshirë shumë kohët e fundit nga dizanj i atleteve. Së fundmi ajo prezantoi koleksionin e saj në bashkëpunim me Pumën. Atletet kanë ngjyrë të bardhë dhe një stilt ë njohur si Phenom Lux, e cila vjen vetëm me nuance të gold-it dhe shoqërohet gjithmonë me një byrzylyk për kyçin e këmbës.

Gjithashtu ajo krijoi edhe çorapet që shkonin me këto atlete duke thënë se i kushton gjithmon kohë krijimit të çorapeve që ndihen argëtuese dhe chic në të njëjtën kohë.