Sezoni i dytë i 13 Reasons Why u lançua këtë të Premte, por kritikët thonë se mund të gjejnë më shumë se 13 arsye për të mos e ndjekur këtë sezon.
Seritë e dramës nga Netflix që treguan historinë e vetëvrasjes të Hannah Baker, la pas shumë kritika të mira pas lançimit të sezonit të parë. Aty u trajuan disa tema sociale shumë të mira të cilat sollën ndërgjegjësim në shoqëri dhe një kohë të kaluar mirë në praninë e minutave të serive.
Por kritikët për këtë sezon të dytë thonë se ka shumë gjëra që nuk shkojnë mirë sëish. Këtë rradhë pa praninë e kasetave. Një sezon i cili të mbyll në drama adoleshentësh dhe jo më në një kauz për shoqërinë – thonë kritikët.