“Mendoj se të gjihë duhet të jenë të mirë ndaj të gjithëve.”

“Një artist ështs dikush që prodhon gjëra që njerëzit nuk nevojitet t’i kenë.”

“Më e mira e këtij vendi është se Amerika filloi traditën ku, në thelb, konsumatorët më të pasur blejnë të njëjtat gjëra si ata më të varfërit. Ti shikon një Coca-Cola në televizor dhe e di që presidenti pi Coca-Cola, Liz Taylor pi Coca-Cola dhe mendo, edhe ti mund të pish Coca-Cola.”

“Seksi është më emocionues në skenë apo mes faqeve të një libri sesa në shtrat.”

“Njerëzit duhet të bien në dashuri me sytë mbyllur. Thjesht mbylli sytë. Mos shiko dhe do të jetë magjike.”

“Në të ardhmen, të gjithë do të mund të bëhen të famshëm në gjithë botën në vetëm 15 minuta.”

“Gjëja më e mirë e nje fotoje është se ajo asnjëherë nuk ndryshon, edhe kur njerzit në të ndryshojnë.”

“Nuk dua të jem i zgjuar sepse të qenurit i zgjuar të dëshpëron.”

“Më pëlqejnë gjërat e mërzitshme.”

“Kur bleva televizorin e parë, fillova mos shqetësohesha më për të pasur lidhje të ngushta.”