iffany & Co sapo lançoi makinetën më luksoze ndonjëherë falë Covent Garden në Londër. Në vend që të blesh pije apo snack nga një makinetë tashmë mund të blihen super aksesorët e Tiffany & Co dhe aromat më të reja të prodhuara prej tyre.

 

 

Të tjera kompani që kanë future makinetat në treg janë Moet dhe Uniqlo të cilat patën eksperienca të mira marketingu nga kjo metodë.