2018 është më pranë se kurrë, por më parë le të hedhim një sy 10 fotografive më dëmethënëse të vitit që do lemë pas. Kjo galeri fotosh paraqet shprehitë me të fuqishme te dokumentuara nga njerëzimi këtë vit. Këto fotografi janë përzgjedhur jo vetëm për informacionin që përmbajnë por, për fuqinë kanë, jo vetëm për të përmbledhur 2017, por, për të na treguar çfarë na pret në 2018.

Top 10 fotot përmbajnë: gjendjen e njerëzve, katastrofa natyrore, tragjedi të dhunshme dhe ndodhi të tjera ku fotot janë të pamjaftueshme.