Muajit e fundit është përfolur së tepërmi për “Deadpool 2” dhe më në fund është lançuar trailer-i. Siç dihet personazhi kryesor është Ryan Reynolds, por trailer-i është fokusuar më tepër tek Josh Brolin, i ci ka etiketimin “Cable” tek filmi.

Është bërë e ditur se filmi do të lançohet në datën 18 maj të këtij viti.