BecauseOfHerWeCan është fushata më e re që po ndodh në median sociale.

 

 

Për shkak të asaj, ne mundemi është një tematikë që do të shoqërojë kulturën feminist këtë vit. Aktiviste, politikane, poete, artistë dhe shumë gra të tjera po bëhen të njohura në median sociale.

Kjo gjë filloi për të rritur vëmendjen pozitive drejt grave që kanë pasur sukses me arritjen e tyre duke ju qenë mirënjohëse për punën që kanë bërë. Për të gjitha gratë ndoshta jo shumë të njohura por që janë një frymëzim për arritje.

Mund të jenë nëna, gjyshe, motra apo persona që nuk i njihni por ju frymëzojnë me arritjet e tyre. Duke bërë kërkim në këtë hashtag ju mund të zbuloni disa histori vërtet të bukura.