Incredibles 2 po vjen këtë verë, dhe ne mezi presim, fillimisht në të vendoset në dukje vajza e padukshme por vëmendje gjithashtu merr edhe më i vogli i familjes Jack-Jack i cili është më i riu në përdorimin e superfuqisë të tij! Filmi nga Disney Pixar do të na tregojë se sërish shoqëria nuk i pranon hapur superheronjtë e saj…