Nëse e humbët rastin e blerjes së YEEZY BOOST 700 Wave Runner, mos u demoralizoni pasi Adidas do t’i ri-lançojë. Modeli i fundit YEEZY, i lançaur nga adidas është YEEZY BOOST 500 Desert Rat, dhe për këtë fakt për shumë njerëz ri-lançimi i 700 Wave Runner ishte i habitshëm. E vetmia gjë që nuk është e sigurtë janë ngjyrat e reja.

 

‪YEEZY BOOST 700‬ ‪COMING BACK SOON GLOBALLY‬

A post shared by Yeezy Mafia (@yeezymafia) on